رایزنی گروسی با مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا درباره ایران پوتین به پزشکیان: سلام من را به رهبر انقلاب برسانید نامه مشترک ایران، روسیه و چین به سازمان ملل درباره مکانیسم ماشه حمله موشکی و پهپادی یمن به اسرائیل عراقچی: تجاوز اسرائیل به یمن، مانع حمایت از آرمان فلسطین نخواهدشد اولین واکنش ترامپ به شایعات مرگش + عکس غریب آبادی: روسیه، چین و پاکستان با فعال‌سازی مکانیسم ماشه مخالف هستند محکومیت حمله رژیم صهیونیستی و آمریکا به ایران توسط سران شانگهای یحیی سریع: نفتکش اسرائیل در دریای سرخ هدف قرار گرفت پیام تسلیت عراقچی در پی جان‌باختن صدها نفر در زلزله افغانستان بقائی: ایران در پیگیری منافع خود در برابر اروپایی‌ها جدی است یمن: درهای جهنم به روی صهیونیست‌ها باز شد وحشت کارشناسان صهیونیست از حمله مجدد ایران به اسرائیل جنبش النجباء عراق: حمله اسرائیل به یمن، اعلان جنگ علیه مردم منطقه است خاخام عالیرتبه اسرائیلی به اتهام تجاوز جنسی دستگیر شد

خیانت جدید خالق چهارشنبه های سفید به ایران

علی‌نژاد که پیش از این مشخص شده بود از حقوق‌بگیران دولت آمریکاست، روز گذشته با وزیر خارجه آمریکا که در گذشته اقدام نظامی علیه ایران را خواستار شده بود، دیدار کرده است.
تاریخ انتشار: ۱۸:۰۰ - ۱۶ بهمن ۱۳۹۷ - 2019 February 05
کد خبر: ۴۲۰۸

به گزارش راهبرد معاصر ، وزارت امور خارجه آمریکا دوشنبه شب اعلام کرد که «مسیح علی‌نژاد» فعال رسانه‌ای ضدانقلاب با «مایک پامپئو» وزیر خارجه آمریکا که سال‌هاست برای تشدید فشار علیه ایران تلاش می‌کند، دیدار کرده است.

وزارت خارجه آمریکا در بیانیه خود به تمجید از تلاش‌های علی‌نژاد برای مقابله با حجاب در ایران پرداخته و نوشته است که پامپئو از «شجاعت» علی‌نژاد تمجید کرده است.

این دیدار در حالی صورت گرفته که پامپئو چه در زمانی که نماینده کنگره آمریکا بود، چه هنگام ریاست بر آژانس مرکزی اطلاعات آمریکا (سیا) و چه اکنون به عنوان وزیر خارجه آمریکا همواره از ضدایرانی‌ترین سیاستمداران ایالات متحده بوده و به شدت برای افزایش تحریم‌ها علیه مردم ایران تلاش کرده است.

او در سال ۲۰۱۴، زمانی که عضو مجلس نمایندگان آمریکا بود در جمع گروهی از خبرنگاران اقدام نظامی علیه ایران را خواستار شده و ادعا کرده بود که با ۲۰۰۰ پرواز جنگنده‌های آمریکایی، می‌توان برنامه هسته‌ای ایران را نابود کرد.

سال گذشته سندی منتشر شد که نشان می‌داد علی‌نژاد که در تلاش برای مقابله با حجاب در ایران کمپین به راه انداخته است، در قالب فعالیت‌های رسانه‌ای بیش از ۲۳۰۰۰۰ دلار از دولت آمریکا پول دریافت کرده است.

مطابق اطلاعات منتشر شده در سایت www.insidegov.com مسیح علی‌نژاد بین سال‌های ۲۰۱۵ تا ۲۰۱۸ سه قرارداد با «شورای مدیران خبررسانی» (مشهور به «BBG») وابسته به دولت آمریکا منعقد کرده است. شورای مدیران خبررسانی (BBG)، سازمانی مشتمل بر تمامی آژانس‌های خبری دولت آمریکا است که «صدای آمریکا»، «رادیو فردا»، «رادیو اروپای آزاد/رادیو آزادی» زیر نظر آن فعالیت می‌کنند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده